Категорија производа
Главне тачке
Дом > Главне тачке > Садржај

Улица ЛЕД лампа има своје предности и мане

Улица ЛЕД лампа је постао најбољи избор за пројекат обнове за штедњу енергије, не само због својих загађење животне средине, мање потрошње енергије, али такође јер има карактеристике светло висока ефикасност, дуг живот, па још и више које предводе светла као људи кажу да познати објекат. У наставку на кратко разговарамо о предностима и манама улици ЛЕД лампи.

Прво, реци нам о предности, а сви знамо да заигра на које предводе светла у једном правцу, без Дифузија, тако лаган ефикасност је побољшано, поред тога да користи квадратну оптички дизајн да бисте олакшали очување енергије, свеукупној ефикасности, и такође да ли па на лаган боју, јаца од ефекат лампу натријума високог притиска. Поред тога најважнија тачка је годину дана мање од 3% на лаган гушења, за укупно гледано ефикасност улици ЛЕД лампе има велику помоћ, употпуњена до аутоматског штедњу енергије уређаја који би боље играју своју улогу. Преко 50 000 сати коришћења живот и једноставност инсталације кораке без сумње је ЛЕД улица од предности, још усамљенији еколошких материјала има, тако да могу, рекао је ЛЕД улици у укупно гледано учинак Сханг такође је добар, највише пусти мислим да невероватно од одличан је термални контроле има, него традиционални Стреет добро је многе, на лето термо и даље на могу ће температура контролисати у 45 степени је следећи начин је лако , за многе општинског инжењеринг одабиру ЛЕД улици као главни алат за штедњу енергије и на није чудно је, ако користите сијалица до замијенити ХПС у целини бар штеди 60% енергије, и захтева изузетно ниски трошкови одржавања.

Али ЛЕД лампе и неке од тога, као што је један ЛЕД релативно ниском напајању, нису паралелне, онда ефекат је не очигледно, белу светлост довела себе због мане дизајна, ЛЕД улици светло је склон "жуто", који ми називамо спот, док је своје излагање неравномерно користили су многи сијалица до главобољу за оне који. Постоје бројне релативно високе енергије улици ЛЕД лампе на ефекат хлађења није очигледно, и са недовољно топлоте ЛЕД улици Светлина лампа која се појављује ће бити недовољан, и зато ми користити сијалица до, боље да не користи напајање је релативно велики.

Изнад смо једноставно рекао је о улици ЛЕД од неких предности и сметње, сматра са традиционалним улици користи од високог притиска натријум постепено је своју алтернативну, које предводе улици ће све више Генерал, а избор ЛЕД улици за истицање националне енергетске потражње и контрадикторности такође има не мали једноставан улоге, нарочито за потпуно општинских инжењеринг за селекцију има добро улице ЛЕД за чување трошкова и оптимизација помоћу ефикасности Сханг има велике помоћи. Желимо да се купи добар сијалица до, можете према врлинама и слабостима на тржишту купити, боље можете пронаћи свој користећи сијалица до. Стварно не разумем можете пронаћи професионалце да схватим на тржишту.

Yангзхоу ведрије соларних решења Цо., Лтд

S